ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΪ

625

 

v1 (1)

Την Δευτέρα 5/12, στις 18:00, το πρώτο ραντεβού των τμημάτων βόλεϊ, στο κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου. Η προπονήτρια (Π.Φ.Α.) θα είναι εκεί, για να πραγματοποιήσει τις εγγραφές των παιδιών, την κατανομή τους σε τμήματα (ακαδημιών – γυναικών – ανδρών) και την πρώτη επαφή τους με το άθλημα του βόλεϊ. Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής  9:00 – 10:30. Οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στον Αγ. Θωμά, με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», στο οποίο φέτος και για πρώτη φορά συμμετέχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τανάγρας.

Όμως γιατί Βόλεϊ Διότι το Βόλεϊ λείπει από τον τόπο μας και επιπλέον γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Η ανακάλυψη της ομορφιάς του αθλήματος έρχεται προοδευτικά. Η απόλυτη ευχαρίστηση όμως συναντάται όταν με τη πάροδο του χρόνου και μετά από έναν αριθμό μαθημάτων με τη βοήθεια των τεχνικών, επιτυγχάνεται η διατήρηση της μπάλας στον αέρα που είναι και η πεμπτουσία του αθλήματος. Μικροί και μεγάλοι  μαθαίνουν από πολύ νωρίς να συνεργάζονται αφού μέσω αυτής της συνεργασίας θα παίξουν καλύτερα και κατά συνέπεια θα διασκεδάσουν πιο πολύ!
Λίγη υπομονή και προσπάθεια λοιπόν για όλους τους φίλους μας

Μοιράσου το με τους φίλους σουShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone