ΚΟΡΙΝΕΙΑ 2016

2940

 

«Βραδιά θεάτρου»

Πρόκειται για διασκευή ενός παλαιού Καυκασιανού μύθου, που θυμίζει πολύ το γνωστό από την Παλαιά Διαθήκη τέχνασμα του σοφού βασιλιά Σολομώντα, για να βρει την αληθινή μητέρα ενός παιδιού. Από αυτό το μύθο ο μεγάλος Μπέρτολτ Μπρεχτ εμπνεύστηκε το αριστούργημά του, «Ο Καυκασιανός κύκλος με την κιμωλία». Το ερώτημα που βάζει η παράστασή , δεν έχει εύκολη απάντηση. Σε ποιόν ανήκει ένα αγαθό; Στο φυσικό ιδιοκτήτη του, ή σ’ αυτόν που το χρειάζεται, το φροντίζει και το αγαπά πραγματικά; Και ασφαλώς, στο παιδικό θέατρο ποτέ δεν λείπει το γέλιο ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό «εργαλείο που εφοδιάζει τα παιδιά με χαρά και αισιοδοξία.

theatro (1) afisa

 

«Συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου»

Στις 10 Σεπτεμβρίου θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία των Γιάννη Κότσιρα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου. Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου, το ραδιοφωνικό διαφημιστικό σποτ και η αφίσα της συναυλίας, με όλες τις λεπτομέρειες  για τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων.

Πληροφορίες : Γραφείο ΔΗ.Κ.Ε.Τ. (Δημοτικό Κατάστημα Σχηματαρίου, Τηλ. 22623-51180 , 51181)

Δ.Τ.ΜΑΧ_ΚΟΤΣ_ΤΑΝΑΓΡΑ

 

 

Paraggelia_Tanagra_web

 

«5ος Ημιμαραθώνιος Αθανασάκης Ελευθέριος»

Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας και μέλη του Συλλόγου Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων Θήβας (ΣΔΥΜ), Νίκο Παπαϊωάννου και Σταύρο Γιαννάκη που κάθε χρόνο καταθέτουν την εμπειρία τους για την οργάνωση του ημιμαραθωνίου. Ευχαριστούμε τους χορηγούς: Εργαλειομηχανές Ρούτης, Νερά Θεόνη, Vodaphone Belias, Σιδηρουργείο Θανάση Μαστροχρήστου, Οινοποιείο Παπακωνσταντίνου και Αθηναϊκή ζυθοποιία. Ευχαριστούμε τους Εθελοντές Σχηματαρίου και Δερβενοχωρίων που κάθε χρόνο είναι δίπλα μας. Επίσης όσοι εθελοντές επιθυμούν να δίνουν νερά στους σταθμούς τροφοδοσίας των αθλητών, ευπρόσδεκτοι!

 Για πρώτη φορά, στον ημιμαραθώνιο θα υπάρχει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Περισσότερες πληροφορίες στο RunningNews.gr
1111

«Βραδιά Παραδοσιακών Χορών»

Μια διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Τερψιχόρη”, με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου και του Συλλόγου Νέων Δερβενοχωρίων ”Η ΔΡΑΣΗ”

2222222222222

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑΝΑΓΡΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Τ.)

LikeShow more reactions

Comment

 

Μοιράσου το με τους φίλους σουShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone