Ολοκληρώθηκαν τα έργα αναβάθμισης των υποδομών του Κλειστού Γυμναστηρίου Σχηματαρίου

1009

LOGO diket

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

31-7-2016

Ολοκληρώθηκαν τα έργα αναβάθμισης των υποδομών του Κλειστού Γυμναστηρίου Σχηματαρίου

Επεμβάσεις που αφορούν στο μοναδικό κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Τανάγρας, έργα αναγκαία για την ασφαλή και ποιοτική άθληση των συμπολιτών μας.

► Αρχικά έγιναν οι απαραίτητες καθαιρέσεις τμημάτων της τοιχοποιίας και η εκ νέου κατασκευή της, κατ’ επέκταση του κτιρίου. Η οροφή της προσθήκης αποτελείται από κεκλιμένη πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος, με ειδικό ασφαλτικό ελαστομερές γαλάκτωμα για την αποφυγή υγρασίας. Τηρήθηκαν όλοι οι ισχύοντες κανονισμοί (εξασφάλιση στατικότητας , θερμομόνωση,..). Απομένουν κάποιες εργασίες με στόχο την αισθητική αναβάθμιση του εξωτερικού κελύφους.

► Τοποθετήθηκε ζεύγος ηλεκτρο – υδραυλικών κινητών μπασκετών (μετακινούνται εύκολα με τέσσερις ρόδες περιστρεφόμενες) , προδιαγραφών FΙΒΑ. Οι νέες μπασκέτες διαθέτουν ταμπλό από κρύσταλλο ασφαλείας, στεφάνι με μηχανισμό επαναφοράς, αντίβαρα, προστατευτικά , μηχανισμό στήριξης επί δαπέδου και μήκος προβόλου 3,25μ.

► Τοποθετήθηκαν (2) ηλιακοί θερμοσίφωνες 300lt. Κάθε ηλιακός θερμοσίφωνας φέρει από (2) επιλεκτικούς συλλέκτες. Πλέον το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης, καλύπτεται από τα συστήματα ηλιακών συλλεκτών , των οποίων η χρήση είναι φιλική προς το περιβάλλον, και εξοικονομεί ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμη και σε περιόδους με χαμηλή ηλιοφάνεια.

IMG_8489 IMG_8493 IMG_8497 IMG_8498 IMG_8490 IMG_8501 IMG_8462 IMG_8478 IMG_8460

Μοιράσου το με τους φίλους σουShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone