3ο Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ

573

Μια αγαπημένη ενασχόληση των εργαζομένων της περιοχής μας θα διεξαχθεί και φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου από τον Γ.Σ Ερμή , και φυσικά με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΤ.

Ακολουθεί η πρόσκληση για το 3ο Εργασιακό τουρνουά,  που  αποτελεί ήδη θεσμό για τον Δήμο μας. Στόχος  της διοργάνωσης , να προάγει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον υγιή ανταγωνισμό.

teliko programm 1

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3ο εργοστασιακό Τουρνουά (1)Πρόσκληση σε 3ο Εργασιακό Τουρνουά (1)

Τελικος 3ο εργασιακου τουρνουα Coca-Cola-Λαρκο…….71-60…

 

Η οργανωτική επιτροπή του Τουρνουά ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη χρονιά και το 4ο Εργασιακό.

Επίσης στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης του Τουρνουά είμαστε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι να ακούσουμε τις προτάσεις των ομάδων με σκοπό του χρόνου η διοργάνωση να είναι ακόμα καλύτερη.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τη ΔΗΚΕΤ για την πολύτιμη βοήθειά της καθόλη τη διάρκεια του Τουρνουά αλλά και γενικά για όλη την προηγούμενη αγωνιστική σαιζόν.

Ευχές για έναν ωραίο αγώνα σήμερα.

Εκ μέρους της ΟΕ του Τουρνουά.

Μοιράσου το με τους φίλους σουShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone